Awie + Melinda 28.04.18

Brides dress up location: Ashwood
Wedding Venue: Warm Karoo & the kitchen
Dress: Olivelli
Hair Stylist: Leona Maree
Make-up Artist: Lesya Nel
Groom Suit: Markhams
Music & sound: Creative kilowatt
Grooms dress up location: Emoya

 

GROOMS PREPARATION  |  BRIDE’S PREPARATION  |  VENUE CEREMONY  |  COUPLE SHOOT RECEPTION

 

Groom’s Preparation 

 

It’s early morning 10:30AM and the day has come. Awie, his father and his best man get ready for wedding.

“In die begin van 2015 het ons mekaar ontmoet by Kovsie jool toe Melinda by vriendinne gekuier het en Awie besig was om aan sy koshuis se jool vlotte te werk. Ons het mekaar toe weer by ‘n geseligheid raakgeloop en kort daarna het Awie vir Melinda genooi vir koffie…”

“Becoming a father increases your capacity for love and your level of patience. It opens up another door in a person – a door which you may not even have known was there. That’s what I feel with my son. There’s suddenly another level of love that expands. My son is my greatest joy, out of everything in my life.”

— Kyle MacLachlan

 

 

 

GROOMS PREPARATION  |  BRIDE’S PREPARATION  |  VENUE CEREMONY  |  COUPLE SHOOT RECEPTION

 

 

Bride’s Preparation 

Ek, my ma en 2 sussies het Olivelli besoek na ons wat gevoel het soos duisende rokke het ek een aangetrek en ons almal het net geweet hierdie een is my trourok. Toe hulle die veil opsit was dit net perfek.

“Awie het my op die 28 April 2017 presies ‘n jaar voor ons troue op Bloubergstrand in die Kaap met sonsondergang gevra om sy vrou te wees. “

 

 

“Mama was my greatest teacher, a teacher of compassion, love and fearlessness. If love is sweet as a flower, then my mother is that sweet flower of love.”

Stevie Wonder

The Venue

GROOMS PREPARATION  |  BRIDE’S PREPARATION  |  VENUE CEREMONY  |  COUPLE SHOOT RECEPTION

The Ceremony

Awie: Ek het gevoel asof hy in ‘n sprokie is want Melinda was so mooi en een van die beste oomblikke in my lewe.
Melinda: Dit was die lekkerste oomblik toe ek instap en sien Awie wag langs die kansel vir my, ek was so opgewonde om te dink my hele toekoms is saam met hom en alles waarvoor ek gewag het word nou ‘n realiteit.
The meaning of marriage to us as couple:


Dit is waar twee verskillende lewens een word en deur God gebind gebind word.

GROOMS PREPARATION  |  BRIDE’S PREPARATION  |  VENUE CEREMONY  |  COUPLE SHOOT RECEPTION


Couple Shoot

 

GROOMS PREPARATION  |  BRIDE’S PREPARATION  |  VENUE CEREMONY  |  COUPLE SHOOT RECEPTION

Reception

Describe your day in one sentence:

Drie jaar en baie emosies wat soos ‘n sprokie bymekaar kom. 

TheSpiffyChap

Leave a Reply Text

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
X
0

Your Cart